The Rubicund Safeguard - It'S That Elspethling Feeling.

Kul att studera

Jag pluggar just nu på ett komvux i håbo. Jag tycker att det har vart riktigt kul att studera här under året. Dock så börjar det nu närma sig slutet av min tid här och det kommer att kännas konstigt. Jag har verkligen lärt känna många nya människor här som jag verkligen gillar och nu när jag slutar så är jag rädd för att kontakten med dem kommer att upphöra också. Det brukar ju vara så när man slutar en skola eller ett jobb att man tappar kontakten med de som man arbetat med. Det är ju inte alltid så men oftast så är det så tyvärr. Men jag ska verkligen försöka att hålla kontakten. Jag ska i alla fall göra mitt bästa. Men hur som helst så har jag studerat matematik och jag minns att i skolan när jag gick som ung så tyckte jag inte alls att det var kul utan tvärtom så tyckte jag att det var bland det värsta som fanns. Men nu när jag börjat att uppskatta det lite mer så tycker jag att det är otroligt intressant. Sen tror jag också att det beror på den lärare jag har. Han får det att bli otroligt intressant och spännande på lektionerna. Han lägger upp allt på ett otroligt bra sätt som får en att vilja veta mer och lära sig mer. Så det är en otroligt bra undervisare som jag har måste jag säga och det gör ju verkligen otroligt mycket det kan jag säga. Så jag hoppas verkligen på att han kommer att vara kvar under resten av terminen. Det är inte alls kul att byta lärare mitt under utbildningen. Men det tror jag nog inte kommer att hända. Då hade han nog förvarnat oss lite mer om han skulle sluta arbeta på skolan.